Savuporo-perunasalaatti
- 20 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Keiju
Salaatit sopivat mainiosti juhlakausiin. Tämä helppo savuporo-perunasalaatti on tyylikäs tarjottava salaattipöydässä tai yksinään tarjottuna. Salaatin kruunaa sitruunalla ja basilikalla maustettu yrttiöljy, joka antaa salaatille raikkaan vivahteen. Muita kastikkeita ei tarvita.
Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 1 kg perunaa
- vettä
- suolaa
- 100 g kylmäsavustettu poronpaistia
- 2 omenaa
- tuoretta basilikaa
- 1-2 rkl kaprista
- 50 g tuoretta rucolaa
- ¾ dl Keiju Yrttiöljy Sitruuna & Basilika - öljyä
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä, jäähdytä ja kuori.
- Leikkaa perunat sopiviksi suupaloiksi.
- Hienonna kylmäsavustettu poronpaisti veitsellä.
- Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Hienonna basilika ja kaprikset. Sekoita ainekset keskenään.
- Laita rucola salaattivadille tai sekoita muiden ainesten joukkoon.
- Valuta joukkoon yrttiöljy ja rouhi mausteeksi mustapippuria.
- Sekoita ja tarkista maku.
- Anna salaatin maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.