Savuporo-perunasalaatti

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Savuporo-perunasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Keiju

Salaatit sopivat mainiosti juhlakausiin. Tämä helppo savuporo-perunasalaatti on tyylikäs tarjottava salaattipöydässä tai yksinään tarjottuna. Salaatin kruunaa sitruunalla ja basilikalla maustettu yrttiöljy, joka antaa salaatille raikkaan vivahteen. Muita kastikkeita ei tarvita.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 1 kg perunaa
  • vettä
  • suolaa
  • 100 g kylmäsavustettu poronpaistia
  • 2 omenaa
  • tuoretta basilikaa
  • 1-2 rkl kaprista
  • 50 g tuoretta rucolaa
  • ¾ dl Keiju Yrttiöljy Sitruuna & Basilika - öljyä
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  • Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä, jäähdytä ja kuori.
  • Leikkaa perunat sopiviksi suupaloiksi.
  • Hienonna kylmäsavustettu poronpaisti veitsellä.
  • Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  • Hienonna basilika ja kaprikset. Sekoita ainekset keskenään.
  • Laita rucola salaattivadille tai sekoita muiden ainesten joukkoon.
  • Valuta joukkoon yrttiöljy ja rouhi mausteeksi mustapippuria.
  • Sekoita ja tarkista maku.
  • Anna salaatin maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä