Paistettua lehtikaalia
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Lehtikaalista valmistat maistuvan lisäkkeen broileri- ja kalaruokien seuraksi vain muutamassa minuutissa.
Voit lisätä joukkoon halutessasi esimerkiksi porkkanasuikaleita, paprikaa ja sipulia.
Resepti löytyy myös Hyvän elämän ruokaa -kirjasta, jonka voi tilata
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 2 rkl avokadoöljyä
- 100 g lehtikaalia
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 tl punaista chilipaprikaa hienonnettuna
- 2 rkl soijakastiketta
- ½ - ¾ dl vettä
- 2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
Valmistusohje
- Kuumenna öljy pannulla.
- Leikkaa lehtikaali suikaleiksi ja lisää kuumalle pannulle.
- Kääntele koko ajan.
- Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet ja chilipaprika, sekä soijakastike.
- Kaada joukkoon vesi ja anna kiehua hetki.
- Ripottele pinnalle kevyesti pannulla paahdettuja seesaminsiemeniä.