Paistettua lehtikaalia

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

81 arvostelua. Keskiarvo: 3.1/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Lehtikaalista valmistat maistuvan lisäkkeen broileri- ja kalaruokien seuraksi vain muutamassa minuutissa.
Voit lisätä joukkoon halutessasi esimerkiksi porkkanasuikaleita, paprikaa ja sipulia.
Resepti löytyy myös Hyvän elämän ruokaa -kirjasta, jonka voi tilata

Hellapoliisi -verkkokaupasta.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 2 rkl avokadoöljyä
  • 100 g lehtikaalia
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 tl punaista chilipaprikaa hienonnettuna
  • 2 rkl soijakastiketta
  • ½ - ¾ dl vettä
  • 2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä

Valmistusohje

  • Kuumenna öljy pannulla.
  • Leikkaa lehtikaali suikaleiksi ja lisää kuumalle pannulle.
  • Kääntele koko ajan.
  • Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet ja chilipaprika, sekä soijakastike.
  • Kaada joukkoon vesi ja anna kiehua hetki.
  • Ripottele pinnalle kevyesti pannulla paahdettuja seesaminsiemeniä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä