Portobello-kikhernepihvit, gluteeniton, vegaaninen
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 2-3 isoa Champ Portobellosientä
- 1 iso valkosipulinkynsi
- 310 g kikherneitä (säilyke), valutettuna
- ½ punainen mieto chilipaprika
- 1 ½ ruukkua Vihreäkeiju korianteria
- ¼ tl suolaa myllystä
- mustapippuria myllystä
- ½ dl hienoa tattarijauhoa
Lisäksi:
- 200 g luonnonjogurttia
- ¼-½ ruukkua Vihreäkeiju korianteria
- 1-2 tl wasabia
- ripaus suolaa
Valmistusohje
- Laita portobellosienet, kuorittu valkosipulinkynsi, valutetut kikherneet, chilipaprika, korianteri, suola, mustapippuri ja tattarijauho tehosekoittimeen tai leikkuriin ja jauha tasaiseksi seokseksi.
- Ota nokareita ja litistä pihveiksi.
- Paista kuumalla pannulla tai lettupannulla öljyssä.
- Valmista seuraksi jogurttikastike.
- Sekoita jogurtin joukkoon hienonnettua korianteria, wasabia ja ripaus suolaa.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.