Pesto-mozzarellapatongit

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 2.9/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8-15 annosta
  • 1 patonki
Pestokastike:
  • 2 ruukkua tuore basilika
  • 70 g parmesaanijuusto
  • 50 g pinjansiemeniä
  • cashewpähkinä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 ½ dl oliiviöljy
  • suola
Pinnalle:
  • 2 pkt Galbani Maxi Mozzarella -pala
  • 8-15 kirsikkatomaatti
  • miniluumutomaatti
  • 15 basilikanlehti
  • rucolanlehti

Pesto-mozzarellapatongit
15 annospalaa

1 maalaispatonki

Pestokastike:
2 ruukkua basilikaa
70 g parmesaanijuustoa
50 g pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä
1 iso valkosipulinkynsi
1 ½ dl oliiviöljyä
suolaa myllystä

Pinnalle:
2 pkt Galbani Maxi Mozzarella -palaa
8-15 kirsikka- tai miniluumutomaattia
15 basilikanlehteä tai rucolanlehteä

Leikkaa patonki vinoviipaleiksi.
Laita basilika, parmesaanijuusto, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy kulhoon ja jauha hienoksi tahnaksi sauvasekoittimella. Mausta suolalla.
Laita patonkiviipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja voitele pinnat pestokastikkeella.
Laita patongit 225-asteiseen uuniin, kunnes pinta on rapea.
Viipaloi mozzarella ja puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit.
Laita mozzarellaviipaleet ja tomaatit patongin päälle.
Koristele basilikalla tai rucolalla. Laita keskelle cocktailtikut.
Tarjoa illanisistujaisissa tai juhlissa pienenä suolaisena.

Vinkki! Rouhi pinnalle halutessasi mustapippuria

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä