Pesto-mozzarellapatongit
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 patonki
Pestokastike:
- 2 ruukkua tuore basilika
- 70 g parmesaanijuusto
- 50 g pinjansiemeniä
- cashewpähkinä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 ½ dl oliiviöljy
- suola
Pinnalle:
- 2 pkt Galbani Maxi Mozzarella -pala
- 8-15 kirsikkatomaatti
- miniluumutomaatti
- 15 basilikanlehti
- rucolanlehti
Pesto-mozzarellapatongit
15 annospalaa
1 maalaispatonki
Pestokastike:
2 ruukkua basilikaa
70 g parmesaanijuustoa
50 g pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä
1 iso valkosipulinkynsi
1 ½ dl oliiviöljyä
suolaa myllystä
Pinnalle:
2 pkt Galbani Maxi Mozzarella -palaa
8-15 kirsikka- tai miniluumutomaattia
15 basilikanlehteä tai rucolanlehteä
Leikkaa patonki vinoviipaleiksi.
Laita basilika, parmesaanijuusto, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy kulhoon ja jauha hienoksi tahnaksi sauvasekoittimella. Mausta suolalla.
Laita patonkiviipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja voitele pinnat pestokastikkeella.
Laita patongit 225-asteiseen uuniin, kunnes pinta on rapea.
Viipaloi mozzarella ja puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit.
Laita mozzarellaviipaleet ja tomaatit patongin päälle.
Koristele basilikalla tai rucolalla. Laita keskelle cocktailtikut.
Tarjoa illanisistujaisissa tai juhlissa pienenä suolaisena.
Vinkki! Rouhi pinnalle halutessasi mustapippuria