Herkkusieni-pekonipasta

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
herkkusieni-pekonipasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

52 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö: Vihreä Keiju

Herkullinen arkiruoka on arjen luksusta. Valmista ihastuttava pasta herkkusienistä ja pekonista. Höystä tomaatilla, lehtikaalilla ja sipulilla. Tuore rosmariini viimeistelee tämän annoksen.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 170 g pekonia
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 100 g miniluumutomaatteja
  • 100 g Champ Herkkusieniä
  • muutama lehtikaalinlehti
  • 1 rkl hienonnettuna Vihreäkeiju rosmariinia
  • mustapippuria myllystä
  • ½ sitruunan mehu
Lisäksi:
  • 1 ½ l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 250 g pinaatti fettucine tuorepastaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • juustoraastetta

Valmistusohje

  • Paloittele pekoni ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Puolita miniluumutomaatit.
  • Lohko herkkusienet tai leikkaa viipaleiksi.
  • Hienonna lehtikaalin lehdet ja rosmariini.
  • Laita pekonit pannulle ja paista rapeaksi. Lisää muut ainekset ja kääntele, kunnes sienet saavat väriä ja lehtikaali kutistuu.
  • Mausta mustapippurilla ja puristetulla sitruunamehulla.
  • Kiehauta vesi ja lisää suola ja fettucine tuorepasta.
  • Keitä noin kolme minuuttia ja valuta.
  • Sekoita joukkoon oliiviöljy.
  • Sekoita pasta muiden ainesten joukkoon.
  • Tarjoa herkkusieni-pekonipastan seuraksi juustoa raastettuna.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä