Herkkusieni-pekonipasta
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 170 g pekonia
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 100 g miniluumutomaatteja
- 100 g Champ Herkkusieniä
- muutama lehtikaalinlehti
- 1 rkl hienonnettuna Vihreäkeiju rosmariinia
- mustapippuria myllystä
- ½ sitruunan mehu
Lisäksi:
- 1 ½ l vettä
- 1 tl suolaa
- 250 g pinaatti fettucine tuorepastaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- juustoraastetta
Valmistusohje
- Paloittele pekoni ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Puolita miniluumutomaatit.
- Lohko herkkusienet tai leikkaa viipaleiksi.
- Hienonna lehtikaalin lehdet ja rosmariini.
- Laita pekonit pannulle ja paista rapeaksi. Lisää muut ainekset ja kääntele, kunnes sienet saavat väriä ja lehtikaali kutistuu.
- Mausta mustapippurilla ja puristetulla sitruunamehulla.
- Kiehauta vesi ja lisää suola ja fettucine tuorepasta.
- Keitä noin kolme minuuttia ja valuta.
- Sekoita joukkoon oliiviöljy.
- Sekoita pasta muiden ainesten joukkoon.
- Tarjoa herkkusieni-pekonipastan seuraksi juustoa raastettuna.