Juhlava savuporosalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
juhlava savuporosalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

26 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Vihreä Keiju

Juhlava savuporosalaatti sopii erinomaisesti pikkujoulujen, joulun ja vuoden vaihteen juhlien suolaiseen pöytään. Tämä ruokaisa salaatti valmistuu nopeasti, kun käytössäsi on jo valmiiksi keitettyjä perunoita.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 1 kg kiinteämaltoista perunaa keitettynä
  • 150 g savupororouhetta
  • 1 pss Vihreäkeiju jääsalaattia
  • 2 maustekurkkua
  • 1 päärynä TAI
  • 1 omena
  • 1-2 punasipulia
  • 100 g sokeriherneenpalkoja
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • 1 ruukku Vihreäkeiju persiljaa
  • ½ ruukku Vihreäkeiju oreganoa
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa myllystä
Lisäksi:
  • rypsiöljyä TAI
  • oliiviöljyä
  • balsamiviinietikkaa
  • vaihtoehtoisesti viinisuolaheinää jääsalaatin tai yrttien sijaan

Valmistusohje

  • Paloittele kuoritut, kypsät perunat sopiviksi suupaloiksi.
  • Laita ne salaattikulhoon ja sekoita joukkoon savupororouhe, jääsalaatti ja paloiteltua maustekurkkua, päärynää tai omenaa ja hienonnettua punasipulia.
  • Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi viipaleiksi ja puolita miniluumutomaatit.
  • Hienonna persilja ja oregano. Lisää ne muiden ainesten joukkoon.
  • Rouhi joukkoon mustapippuria ja suolaa myllystä.
  • Valuta joukkoon rypsi- tai oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa.
  • Vinkki! Voit käyttää jääsalaatin tai yrttien sijaan myös viinisuolaheinää.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä