Nopea juustofondue
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 pkt Président 450 g Fondue
- 200 g miniluumutomaatti
- 1 kurkku
- 3 parsakaali
- nacho
- leipäviipale
Juustofondue on helppo ja nopea tapa herkutella isonkin joukon kesken. Laita tarjolle kasviksia, leipäpaloja tai vaikka hedelmiä. Président juustofondue on valmis juustoseos, jonka tarjoilu edellyttää vain lämmittämistä. Tämä valmistuu hetkessä!
Juustofondue
3 annosta
1 pakkaus Président 450 g Fondue
Lisäksi:
200 g miniluumutomaatteja
1 kurkku
300 g parsakaalia
3 porkkanaa
nachoja
muutama leipäviipale
Käsittele ensin lisäkkeet.
Huuhtele miniluumutomaatit ja kurkku.
Paloittele kurkku reiluiksi tikuiksi.
Paloittele parsakaali.
Kuori porkkanat ja leikkaa reiluiksi tikuiksi.
Laita ainekset tarjoiluvadille nachojen kanssa.
Paloittele leipä kuutioiksi.
Laita juustoseos kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen.
Kaada kulhoon ja nosta tarjolle.
Käytä mielellään fonduekulhoa, mikäli se on mahdollista, jolloin juusto pysyy notkeana pidempään.
Laita välineiksi pienet haarukat tai puutikut, joilla voi kastaa raaka-aineita juustoon.
Tarjoa heti!