Juustotarjotin ja mango-inkivääripalahillo

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

President -logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
Juustot:
  • 180 g Tapas de Queso
  • Don Bernardo Manchego viejo d.o.
  • Gran Capitan curado
  • Gran Capitan semicurado
  • El Ventero tierno
Lisäksi tarjottimella:
  • 1 pkt Cheddar Extra Mature
  • 1 pkt Cheddar Vintage
  • 1 pkt President Saint Morgon
  • suolakeksi
  • päärynä
  • rypäle
  • vesimeloni
  • tuore mandariini
  • passionhedelmä
  • mango-inkivääripalahillo
Mango-inkivääripalahillo
  • 300 g mango
  • 1 limen mehu
  • ½ limen kuoriraaste
  • 2 tl (hienonnettu) tuore inkivääri
  • 1 tl vaniljasokeri
  • 1 ½ dl hillosokeri

Kevään juustotarjotin sopii vaikka pääsiäispöytään tai vappuherkutteluun.
Seuraksi katetaan tuoreita hedelmiä ja erilaisia suolakeksejä. Mikäli otat juustot mukaan vaikkapa puistobrunssille, voit leikata ne valmiiksi napostelupaloiksi rasioihin. Tapas de Queso on mainio pakkaus, joka sisältää neljää erilaista juustoa valmiina viipaleina. Sopiviksi suupaloiksi leikattu Cheddar Extra Mature ja Cheddar Vintage ovat upeita juustoja naposteluun. Kevään uutuus Saint Morgon on pehmeä punakittijuusto, josta voit leikata paloja suolakeksien päälle. Valmista seuraksi herkullinen mangopalahillo, joka on maustettu ripauksella inkivääriä.
Nautinnollista herkuttelua!

Juustotarjotin
4 annosta

180 g pkt Tapas de Queso, lajitelma
-Don Bernardo Manchego viejo d.o.
-Gran Capitan curado
-Gran Capitan semicurado
-El Ventero tierno

Lisäksi tarjottimella:
-1 pkt Cheddar Extra Mature
-1 pkt Cheddar Vintage
-1 pkt President Saint Morgon
-suolakeksejä
-päärynää
-rypäleitä
-vesimelonia
-mandariineja
-passiohedelmää
-mango-inkivääripalahilloa

Leikkaa juustot annospaloksi ja paloittele hedelmät.
Kokoa ne suolakeksien kanssa tarjottimelle.
Tarjoa huoneenlämpöisinä.

Mango-inkivääripalahillo

300 g mangoa
1 limen mehu
½ limen raastettu kuori
2 tl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 tl vaniljasokeria
1 ½ dl hillosokeria

Paloittele mango pieniksi kuutioiksi ja laita se kattilaan.
Lisää joukkoon limen puristettu mehu ja hyvin pestyn limen raastettua kuorta.
Kuori ja hienonna inkivääri ja lisää joukkoon vaniljasokerin kanssa.
Kuumenna kiehumispisteeseen koko ajan sekoittaen.
Lisää hillosokeri ja keitä miedolla lämmöllä usein sekoittaen noin viisi minuuttia.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä