Pulled pork -patongit ja raikas jogurtti-kaalisalaatti

  • 30 min Työaika
  • 4 h 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

15 annosta
  • 1 kg porsaan kasleri
  • voi
  • (vaihtoehto) öljy
  • 2-3 valkosipulinkynsi
  • 1 tl suola
  • mustapippurirouhe
  • 2 dl Go-Tan Korean Bbq-kastike
  • (vaihtoehto) Go-Tan Sweet chili bbq-kastike
Lisäksi:
  • 1 patonki
  • 2 keräsalaatti
  • 200 g valkokaali
  • punainen paprika
  • 2-3 dl turkkilainen jogurtti
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 tl Go-Tan Smokey sriracha hot chilli sauce
  • tuore minttu
  • sinimailasen idut

Kevään ja kesän juhlahetket lähestyvät. Pikkusuolaiset ovat suosittua tarjottavaa. Valmista järisyttävän herkullinen pulled pork jo hyvissä ajoin valmiiksi. Siitä saat koottua käden käänteessä ihanaa tarjottavaa nopeallakin aikataululla. Toki voit tarjota pulled porkin myös salaatissa, wrappien täytteenä, uuniperunan kanssa tai miten ikinä keksitkin!
Tarjoa seuraksi tulisen raikas jogurttinen kaalisalaatti. Tämän helpommalla et voi valmistaa näin ihanaa, mureaa porsaanniskaa. Go-Tanin bbq-kastikkeet sopivat grillaukseen ja pöytämausteeksi, kuten myös upean makuisen pulled porkin maustamiseen. Tuhti ja täyteläinen maku ei muuta kaipaa.

Kokeile!
Go-Tan bbq-kastikkeet löytyvät kahdessa maussa: Korean bbq ja sweet chili bbq -kumman sinä valitsisit?

Pulled pork -patongit ja raikas jogurtti-kaalisalaatti
15 annosta

1 kg porsaan kassleria
nokare voita tai öljyä paistamiseen
2-3 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
2 dl Go-Tan Korean Bbq-kastiketta TAI Sweet chili bbq-kastiketta

Lisäksi:
1 iso patonki
2 kerää pikkusalaattia tai muita salaatinlehtiä
200 g valkokaalia
pieni pala punaista paprikaa
2-3 dl turkkilaista jogurttia
1 valkosipulinkynsi
2 tl Go-Tan Smokey Sriracha hot chilli sauce
tuoretta minttua
sinimailaisen ituja tai muita ituja

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä.
Paista väri pintaan kuumalla pannulla voissa tai öljyssä. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja suolaa ja pippuroi pinta.
Laita liha uunipataan ja levitä joukkoon 1 dl bbq-kastiketta. Levitä se lihan pinnalle kauttaaltaan.
Laita päälle arkki leivinpaperia ja foliota niin että liha peittyy.
Kypsennä lihaa ensimmäinen tunti 200-asteessa ja tiputa sitten lämpötila 150-asteeseen.
Kypsennä lihaa vielä noin kolme tuntia. Revi liha käsin tai kahdella haarukalla suikaleiksi. Sekoita joukkoon 1 dl bbq-kastiketta.
Valmista jogurtti-kaalisalaatti.
Leikkaa valkokaali ohuiksi suikaleiksi veitsellä leikkuulaudalla. Paloittele paprika pieniksi kuutioiksi ja lisää joukkoon yhdessä turkkilaisen jogurtin ja hienonnetun valkosipulin kanssa. Mausta smokey sriracha hot chilli -kastikkeella ja tuoreella mintulla.
Leikkaa patonki vinoviipaleiksi ja laita päälle pikkusalaatinlehti.
Nosta päälle pulled porkia, kaalisalaattia ja sinimailasen ituja. Koristele mintulla.
Tarjoa heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä