Välimeren feta-perunasalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Nevalan Peruna logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 700 g Nevalan Kypsät Perunaherkut Pariisinperuna
  • 200 g fetajuusto
  • 200 g miniluumutomaatti
  • 1 ruukku tuore basilika
  • 50 g aurinkokuivattu tomaattisuikale
  • 1 ½ l vesi
  • 1 nippu tankoparsa
  • suola
Tapenade:
  • 100 g kivetön oliivi
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ dl oliiviöljy
  • mustapippurirouhe

Nevalan perunan kypsät perunatuotteet ovat mainioita! Ne helpottavat arjessa ja juhlahetkissä, sillä ne ovat käyttövalmiita sellaisenaan. Kun lisäät joukkoon muutaman herkullisen aineksen, saat maistuvan ja näyttävän salaatin vähällä vaivalla.

Välimeren feta-perunasalaatti
4-6 annosta

700 g Nevalan Peruna Pariisinperunoita
200 g fetajuustoa
200 g miniluumutomaatteja
1 ruukku tuoretta basilikaa
50 g aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
1 ½ l vettä + 1 nippu tankoparsaa + ripaus suolaa

Tapenade:
100 g kivettömiä mustia oliiveja
1 valkosipulinkynsi
½ dl oliiviöljyä
mustapippuria myllystä

Laita pariisinperunat kulhoon ja murusta joukkoon fetajuusto. Puolita miniluumutomaatit, hienonna basilika ja lisää muiden ainesten joukkoon.
Kiehauta vesi ja lisää tankoparsa ja ripaus suolaa. Keitä muutama minuutti ja valuta. Huuhtele kylmällä vedellä. Lisää salaattikulhoon.
Valmista kastike.
Valuta oliivit ja laita tehosekoittimeen tai leikkuriin kuoritun valkosipulinkynnen kanssa. Lisää oliiviöljy ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Jauha tasaiseksi tahnaksi. Sekoita tapenade salaattiainesten joukkoon. Tarkista maku.

Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Reseptin on laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä