Tabouleh salaatinlehdellä

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Vihreäkeijun kanssa.

Kesäiset pikkusuolaiset ovat samalla raikkaita.
Valmista ihana tabouleh ja tarjoa jääsalaatinlehdeltä vaikkapa juhlapöydässä tai grilliruoan seurana.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 4 dl vesi
  • suola
  • 2 dl bulgur
  • 4 tomaatti
  • 1 salaattisipuli
  • 2 ruukkua Vihreäkeiju persilja
  • 1 ruukku Vihreäkeiju minttu
  • 1 sitruuna
  • ½ dl oliiviöljy
  • ripaus kaneli
  • mustapippurirouhe
  • tuorekurkku
  • 2 pakkausta Vihreäkeiju jääsalaatti

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja mausta ripauksella suolaa.
  • Lisää bulgur ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes bulgur on kypsää ja neste imeytynyt. Jäähdytä.
  • Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja siitä pieniksi kuutioiksi.
  • Kuori ja hienonna salaattisipuli.
  • Hienonna persilja ja minttu.
  • Purista sitruunoista mehu.
  • Yhdistä ainekset ja valuta joukkoon oliiviöljyä.
  • Mausta ripauksella kanelia ja mustapippuria jauheena.
  • Voit halutessasi leikata tuorekurkkua pieniksi kuutioiksi.
  • Sekoita ja tarkista maku.
  • Asettele jääsalaatinlehdet tarjoiluvadille ja lusikoi keskelle keko taboulehia.
  • Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä