Pekonijauhelihaburgerit
- 15 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 600 g burgerijauhelihaa pekonilla
- suolaa
- 200 g ruskeita herkkusieniä
- 1-2 punasipulia
- 2 rkl balsamicoa
- ripaus ruokokidesokeria TAI
- ripaus fariinisokeria (vaihtoehto)
Lisäksi:
- 6 Briossi-hampurilaissämpylää
- 1 dl Bbq-kastiketta
- 1 dl majoneesia
- 2 tl sambal oelek-tahnaa
- muutama varsi tuoretta persiljaa
Valmistusohje
- Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Jaa se kuuteen yhtä suureen osaan ja muotoile pihveiksi.
- Grillaa pihvit molemmin puolin ja rouhi pinnalle suolaa.
- Paloittele herkkusienet lohkoiksi tai viipaleiksi ja grillaa parilapannun päällä käännellen.
- Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
- Sekoita joukkoon balsamicoa ja ripaus ruokokidesokeria tai fariinisokeria.
- Grillaa hampurilaissämpylät ja levitä alemmille sämpylöille bbq-kastiketta.
- Nosta päälle pihvi, paistettuja herkkusieniä, marinoituja punasipulirenkaita ja valuta päälle persiljalla höystettyä chilimajoneesia.
- Voit halutessasi laittaa täytteeksi tomaattia, salaattia ja cheddarjuustoa.
- Nosta kansi päälle ja tarjoa heti.