Tiikerirapuja kookoskastikkeessa

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
tiikerirapuja kookoskastikkeessa
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

15 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Dansukker

Tiikerirapuja kookoskastikkeessa on hienostunut, mutta nopeasti valmistuva arkeenkin sopiva ateria. Ateria on tyylikäs ja herkullinen. Voit tarjota seuraksi tuoksuvaa Jasmiini-riisiä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 salottisipulia
  • ½ punainen chilipaprika
  • 200 g tiikerirapuja
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl kalakastiketta
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 2 limeä
  • 2-3 dl kookosmaitoa
  • ½ rkl sambal oelek -chilitahnaa
  • 2 rkl Dansukker Rukokidesokeria
  • 1 rkl maizenaa
  • 2 rkl vettä
  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja salottisipulit.
  • Hienonna chilipaprika ja poista sulatetuista ravuista kuori.
  • Kuumenna öljy wokkipannussa ja lisää valkosipuli, salottisipuli ja chilipaprika. Kääntele hetki
  • Lisää kalakastike, soijakastike ja limen mehu.
  • Mittaa joukkoon kookosmaito, sambal oelek chilitahna, ruokokidesokeri ja veteen sekoitettu maizena.
  • Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti.
  • Lisää tarvittaessa joukkoon lisää maizena-vesiseosta tai kookosmaitoa.
  • Lisää lopuksi tiikeriravut ja anna niiden kypsyä hetki.
  • Ripottele pinnalle runsaasti tuoretta korianteria.
  • Tarjoa seuraksi Jasmiini-riisiä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä