Yrtti‐fetalohi
- 10 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 800 g lohifileetä
- suolaa
- ½ dl rypsiöljyä tai
- ½ dl oliiviöljyä
- 1 lehtikaalinlehti
- ½ ruukku tuoretta basilikaa
- ½ ruukku tuoretta oreganoa
- ½ sitruuna
Pinnalle:
- 100 g fetajuustoa
Valmistusohje
- Poista lohifileestä ruodot ja laita kala leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai uunivuokaan.
- Rouhi pinnalle suolaa myllystä.
- Mittaa rypsi‐ tai oliiviöljy tehosekoittimeen ja lisää joukkoon lehtikaalinlehti, josta on poistettu lehtiruoti, sekä tuore basilika ja oregano.
- Purista joukkoon sitruunan mehu.
- Jauha tasaiseksi ja levitä kalan pinnalle.
- Murusta päälle fetajuusto.
- Kypsennä 200‐asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia.
- Tarjoa yrti-fetalohi raikkaan salaatin kanssa.