Ruokaisat grillisienet
- 20 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras
Täytetyt herkkusienet ovat kesän klassikkoruokaa grillissä. Mikä on oma lempitäytteesi?
Nämä isot grillisienet on täytetty Myllyn Paras kaura-härkäpapurouheella, joka tekee sienistä ruokaisia. Sienet on kääritty broileripekoniin. Voit käyttää myös perinteistä pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 600 g herkkusieniä
- ½ kasvisliemikuutio
- 3 dl vettä
- 1 dl Myllyn Paras Kaura-härkäpapurouhetta
- ½ - 1 punainen chilipaprika
- ½ ruukku tuoretta persiljaa
- mustapippurirouhetta
- 200 g sulatejuustoa
- 200 g broileripekonia TAI
- 200 g pekonia TAI
- 200 g ilmakuivattua kinkkua
Valmistusohje
- Ota sienet esille ja poista jalat.
- Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemikuutio, sekä kaura-härkäpapurouhe. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes rouhe on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä keittämisen aikana.
- Hienonna chilipaprika ja persilja ja sekoita joukkoon rouhittu mustapippuri ja sulatejuusto. Tarkista maku.
- Täytä sienet seoksella ja kiepauta ympärille broileripekonia, pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.
- Grillaa kuumassa grillissä käännellen tai laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 175-200 -asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes sienet ovat pehmenneet ja saaneet kauniin värin.
- Tarjoa sellaisenaan tai muun grilliruoan seurana.