Ruokaisat grillisienet

  • 20 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras

Täytetyt herkkusienet ovat kesän klassikkoruokaa grillissä. Mikä on oma lempitäytteesi?
Nämä isot grillisienet on täytetty Myllyn Paras kaura-härkäpapurouheella, joka tekee sienistä ruokaisia. Sienet on kääritty broileripekoniin. Voit käyttää myös perinteistä pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 600 g herkkusieniä
  • ½ kasvisliemikuutio
  • 3 dl vettä
  • 1 dl Myllyn Paras Kaura-härkäpapurouhetta
  • ½ - 1 punainen chilipaprika
  • ½ ruukku tuoretta persiljaa
  • mustapippurirouhetta
  • 200 g sulatejuustoa
  • 200 g broileripekonia TAI
  • 200 g pekonia TAI
  • 200 g ilmakuivattua kinkkua

Valmistusohje

  • Ota sienet esille ja poista jalat.
  • Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemikuutio, sekä kaura-härkäpapurouhe. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes rouhe on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä keittämisen aikana.
  • Hienonna chilipaprika ja persilja ja sekoita joukkoon rouhittu mustapippuri ja sulatejuusto. Tarkista maku.
  • Täytä sienet seoksella ja kiepauta ympärille broileripekonia, pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.
  • Grillaa kuumassa grillissä käännellen tai laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 175-200 -asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes sienet ovat pehmenneet ja saaneet kauniin värin.
  • Tarjoa sellaisenaan tai muun grilliruoan seurana.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä