Broileri‐nuudelisalaatti
- 20 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 1 l vettä
- suolaa
- 100 g kikhernenuudeleita
- 50 g parsakaalia
- 2 rkl rypsiöljyä TAI
- 2 rkl seesamiöljyä
- 400 g broilerin fileesuikaleita
- ½ tl suolaa
- 10 cm purjosipulia
- ½ punainen paprika
- 1 porkkana
- 1 lehtisellerin varsi
- ½‐1 punainen chilipaprika
- ½‐1 ruukku tuoretta korianteria
- ½ ruukku punaista basilikaa
Kastike:
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl rypsiöljyä TAI
- 1 rkl seesamiöljyä
- 2 tl fariinisokeria
- ½ limen mehu
Valmistusohje
- Kiehauta vesi kattilassa ja lisää suola ja kikhernenuudelit. Anna kiehua hiljalleen, kunnes nuudelit pehmenevät. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
- Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja pieniksi paloiteltu parsakaali. Anna kiehua muutama minuutti. Valuta.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta suolalla.
- Halkaise purjosipuli pituussuunnassa ja huuhtele lehtien välit. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Paloittele paprika, porkkana ja lehtisellerinvarsi ohuiksi suikaleiksi. Hienonna chilipaprika ja yrtit.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään.
- Valmista kastike.
- Laita soijakastike kulhoon ja hienonna joukkoon valkosipulinkynsi. Lisää rypsi‐ tai seesamiöljy, fariinisokeri ja limen puristettu mehu. Sekoita kastike ja kaada muiden ainesten joukkoon.
- Anna maustua hetki ja tarjoa kylmänä.