Mehevät kasslerpihvit

  • 30 min Työaika
  • 4 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Kasslerpihvit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

289 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä SAGA

Mehevät kasslerpihvit ovat herkullisia. Valmista uunissa leivinpaperilla vuoratussa reunallisessa uunivuoassa. Voit kypsentää lihan myös foliosta ja leivinpaperista valmistetulla grillipellillä. Leikkaa silloin foliosta ja leivinpaperista saman kokoiset arkit ja laita ne päällekkäin siten, että alimpana on foliota. Käännä reunat, jolloin arkit pysyvät päällekkäin.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 800 g porsaan kassleria pihveinä
  • ½ tl suolaa
  • 2 rkl rypsiöljyä TAI
  • 2 rkl oliiviöljyä (vaihtoehto)
  • 1 punainen chilipaprika
  • 1 punainen paprika
  • 1 tomaatti
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulikynttä
  • jauhettua korianteria
  • tuoretta rosmariinia
  • ¾ tl suolaa
  • mustapippurirouhetta
Lisäksi:
  • 1 kesäkurpitsa
  • SAGA folio
  • SAGA leivinpaperi

Valmistusohje

  • Laita liha kulhoon.
  • Ripottele joukkoon hieman suolaa ja kääntele pihvejä.
  • Mittaa tehosekoittimeen öljy, chilipaprika, paprika, tomaatti, punasipuli, valkosipulinkynnet, jauhettu korianteri, rosmariini riivittynä, suola ja mustapippuria myllystä.
  • Jauha tasaiseksi.
  • Lisää kastike kasslerpihvien joukkoon.
  • Anna maustua jääkaapissa suojattuna muutama tunti tai yön yli.
  • Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Suojaa reunallinen uunivuoka leivinpaperiarkilla ja laita pohjalle kesäkurpitsaviipaleet.
  • Kuumenna pannu ja paista kasslerpihvit molemmin puolin, kunnes saavat kauniin värin.
  • Laita kasslerpihvit kastikkeineen uunivuokaan.
  • Kypsennä 175-asteessa 30-40 minuuttia.
  • Tarjoa kasslerpihvien seuraksi uuden sadon perunoita tai keitettyä riisiä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä