Loimulohi-nuudelisalaatti
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 2 pss katkarapunuudeli
- 5 dl vesi
- 200 g loimulohi
- 1 sipulinvarsi
- (vaihtoehto) kevätsipuli
- 10 cm kurkku
- muutama salaatinlehti
- tilli
- (vaihtoehto) minttu
- 100 g miniluumutomaatti
- (vaihtoehto) kirsikkatomaatti
- 2-4 rkl kalakastike
Yövyin työmatkallani Turun Omena-hotellissa. Päivän töistä väsyneenä piipahdin hotellin lähellä sijaitsevassa kaupassa, ajatuksena valmistaa pientä purtavaa hotellihuoneessa. Tiesin, että huoneesta löytyy jääkaappi (loistavaa plussaa), vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Omena-hotellit sijaitsevat aina kaupunkien ja palvelujen lähellä, joten ruokapaikkoja ja -kauppoja löytyy aina lähistöltä. Jos ravintolassa syöminen ei houkuta, voi huoneeseen ottaa mukaan mikroaterian ja take-away – ruokailuvälineet.
Itselläni oli mukana muutama autoon jäänyt kuvausastia ja sain tehtyä ja tarjoiltua helpon aterian vähällä vaivalla ja muutamassa minuutissa. Kokeile sinäkin!
Loimulohi-nuudelisalaatti
2 annosta
2 annospussia katkarapunuudeleita
yhden nuudelipussin mausteet
n. 5 dl kiehuvaa vettä
200 g loimulohta
1 sipulinvarsi tai kevätsipulia
10 cm pala kurkkua
muutama salaatinlehti
muutama varsi tilliä tai minttua
100 g miniluumutomaatteja tai kirsikkatomaatteja
2-4 rkl kalakastiketta
Laita katkarapunuudelit kulhoon ja laita joukkoon toisen nuudelipussin mausteet.
Kaada päälle kiehuva vesi ja anna hautua hetki, kunnes nuudelit ovat kypsyneet.
Valuta.
Jaa kypsät nuudelit annoskulhoihin.
Nypi joukkoon loimulohi ja leikkaa viipaleiksi sipulinvarsi tai kevätsipulia.
Paloittele kurkku kuutioiksi tai suikaleiksi ja laita nuudeleiden joukkoon.
Laita joukkoon muutama salaatinlehti, tilliä tai minttua ja miniluumutomaatteja.
Valuta sekaan hieman kalakastiketta ja nauti!
Mitä herkkua ja näin helposti.