Bombayn tulinen peruna-purjosipulikeitto

  • 20 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Bombayn tulinen peruna-purjosipulikeitto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

22 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

A vogel logo A vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä A. Vogelin kanssa.

Bombayn tulinen peruna-purjosipulikeitto on ihastuttava tarjottava syksyn pimetessä. Mausteisen tuhti keitto on herkullista sellaisenaan tai sulatejuusto- tai smetananokareen kera.

Advertising information

Video: Bombayn tulinen peruna-purjosipulikeitto

Ainekset

3-4 annosta
  • 4 keskikokoista perunaa
  • 2 isoa purjosipulia
  • 1 iso sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 cm pala tuoretta inkivääriä
  • 1 punainen chili
  • 1 l vettä
  • 2 Herbamare kasvisliemikuutiota
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl kurkumaa jauheena
  • 1 rkl sinapinsiemeniä
  • 1 rkl kuminansiemeniä
  • 1 rkl jauhettua juustokuminaa
  • 1 rkl chilijauhetta
  • 1 rkl mustapippuria myllystä
  • Herbamare Spicy pikant -yrttimausteseosta maun mukaan
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Kuori perunat ja leikkaa lohkoiksi. Halkaise purjosipulit pituussuunnassa, huuhtele lehtien välit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  • Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri. Hienonna chilipaprika ja poista halutessasi siemenet.
  • Kuumenna vesi kiehuvaksi ja liuota Herbamare kasvisliemikuutiot joukkoon.
  • Varaa esille mausteet.
  • Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja lisää mausteet, kääntele hetki.
  • Lisää kasvikset ja kääntele muutaman minuutin ajan, kunnes purjosipuli pehmenee.
  • Lisää kasvisliemi ja tomaattipyree.
  • Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
  • Tarkista maku. Hienonna korianteri ja lisää valmiin keiton joukkoon.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä