Omenainen pekoni-kantarelliohratto

  • 30 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
omenainen pekoni-kantarelliohratto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Tämä upea, täyteläinen syysruoka valmistetaan herkullisista kantarelleista, pekonista, kotimaisista omenoista ja riisi-ohraseoksesta. Ihastuttava omenainen pekoni-kantarelliohratto valmistuu vähällä vaivalla ja maistuu taivaalliselta.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 2 rkl öljyä
  • 1 sipuli
  • 170 g pekonia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chilipaprika
  • 250 g kantarelleja
  • 3 dl Myllyn Paras Irtonainen Riisi-Ohra -seosta
  • 1 l vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta timjamia
  • 2 omenaa
  • 100-200 g tuorejuustoa

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipuli. Suikaloi pekoni.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
  • Putsaa kantarellit.
  • Kuumenna öljy ja paista hienonnettu sipuli. Lisää pekoni, valkosipuli ja chilipaprika. Kääntele kunnes pekoni on kauniin värinen.
  • Lisää kantarellit ja kääntele hetki.
  • Lisää riisi-ohra -seos, vesi ja kasvisliemikuutio.
  • Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä, lisää joukkoon tuoretta timjamia maun mukaan ja anna kiehua hiljalleen kannen alla välillä sekoitellen noin 30 minuuttia tai kunnes riisi-ohra -seos alkaa olla kypsää. Lisää tarvittaessa vettä.
  • Kuori kotimaiset omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  • Lisää omenat kypsennyksen loppuvaiheessa.
  • Lisää lopuksi joukkoon vielä tuorejuusto ja kuumenna. Tarkista omenainen-pekoni-kantarelliohraton maku.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä