Nopea Nasi Goreng

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

27 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Gotan

Indonesialainen nasi noreng on helppotekoinen arkiruoka, jonka valmistus on riisin keittämisen jälkeen nopeaa. Voit käyttää ruokaan porsasta, nautaa tai broileria tofun tilalla. Viimeistele ruoka erilaisilla yrteillä oman maun mukaan.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 5 dl jasmiiniriisiä
  • 5 dl vettä
  • 2-3 lehtisellerin vartta
  • 2 porkkanaa
  • 100 g vihreitä papuja
  • 1 punainen chilipaprika
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 150 g siitakesieniä
  • 200 g tofua
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 70 g babypinaattia
  • 2-3 kananmunaa
  • mustapippurirouhetta
  • 1 plo Go-Tan Asian naturals wokkikastike Soy Sesame
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
Lisäksi:
  • Go-Tan Chilli sauce sweet
  • Go-Tan Smokey sriracha hot chilli sauce

Valmistusohje

  • Huuhtele riisi ja mittaa kattilaan sama määrä riisiä ja saman verran vettä.
  • Kuumenna kiehumispisteeseen ja laita teho pienelle.
  • Kypsennä kannen alla kattilaan kurkkimatta noin 20 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt riiseihin ja se on valmista. Nosta riisi sivuun.
  • Käsittele kasvikset.
  • Leikkaa lehtisellerinvarret ohuiksi viipaleiksi.
  • Kuori porkkanat ja leikkaa vinoviipaleiksi.
  • Poista pavuista kannat.
  • Hienonna chilipaprika ja kuoritut valkosipulinkynnet.
  • Puolita siitakesienet ja kuutioi tofu.
  • Kuumenna rypsiöljy isossa wokkipannussa tai kattilassa.
  • Lisää kasvikset ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Lisää riisi, tofukuutiot ja pinaatti.
  • Riko joukkoon munat ja kääntele seosta siten, että ne kypsyvät joukkoon.
  • Mausta rouhitulla mustapippurilla.
  • Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Kaada joukkoon wokkikastike soy sesame ja hienonna mausteeksi korianteri.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa pöytämausteeksi chilikastikkeita.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä