Nopea Nasi Goreng
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 5 dl jasmiiniriisiä
- 5 dl vettä
- 2-3 lehtisellerin vartta
- 2 porkkanaa
- 100 g vihreitä papuja
- 1 punainen chilipaprika
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 150 g siitakesieniä
- 200 g tofua
- 3 rkl rypsiöljyä
- 70 g babypinaattia
- 2-3 kananmunaa
- mustapippurirouhetta
- 1 plo Go-Tan Asian naturals wokkikastike Soy Sesame
- 1 ruukku tuoretta korianteria
Lisäksi:
- Go-Tan Chilli sauce sweet
- Go-Tan Smokey sriracha hot chilli sauce
Valmistusohje
- Huuhtele riisi ja mittaa kattilaan sama määrä riisiä ja saman verran vettä.
- Kuumenna kiehumispisteeseen ja laita teho pienelle.
- Kypsennä kannen alla kattilaan kurkkimatta noin 20 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt riiseihin ja se on valmista. Nosta riisi sivuun.
- Käsittele kasvikset.
- Leikkaa lehtisellerinvarret ohuiksi viipaleiksi.
- Kuori porkkanat ja leikkaa vinoviipaleiksi.
- Poista pavuista kannat.
- Hienonna chilipaprika ja kuoritut valkosipulinkynnet.
- Puolita siitakesienet ja kuutioi tofu.
- Kuumenna rypsiöljy isossa wokkipannussa tai kattilassa.
- Lisää kasvikset ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Lisää riisi, tofukuutiot ja pinaatti.
- Riko joukkoon munat ja kääntele seosta siten, että ne kypsyvät joukkoon.
- Mausta rouhitulla mustapippurilla.
- Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Kaada joukkoon wokkikastike soy sesame ja hienonna mausteeksi korianteri.
- Tarkista maku.
- Tarjoa pöytämausteeksi chilikastikkeita.