Roquefort-viikunatrifle

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 2½ dl vispikerma
  • 250 g Galbani Mascarponejuusto
  • 300 g viikunamarmeladi
  • (vaihtoehto) viikunahillo
  • 1 tl vaniljasokeri
  • 200-300 g Roquefort Societe sinihomejuusto
  • 150-200 g piparkakku

Joulujälkiruoaksi sopiva suolaisen makea jälkiruoka maistuu sinihomejuuston ystäville. Tämä on helppo valmistaa suurellekin joukolle. Kokoa annoskulhoihin tai isoon maljaan, josta jokainen voi annostella oman annoksensa.

Roquefort-viikunatrifle
6 annosta

2½ dl vispikermaa
250 g Galbani Mascarponejuustoa
300 g viikunamarmeladia tai -hilloa
1 tl vaniljasokeria
200-300 g Roquefort Societe sinihomejuustoa
150-200 g piparkakkuja

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto ja viikunamarmeladi tai -hillo. Mausta seos vaniljasokerilla.
Murenna piparkakut reiluiksi muruiksi.
Kokoa annos kerroksittain siten, että laitat päällekkäin viikuna-mascarponevaahtoa, Roquefort Societe sinihomejuustoa ja piparkakkumuruja.
Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä