Lihapulla-perunapannu

  • 30 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

20 arvostelua. Keskiarvo: 3.1/5

Ei arvosteluja

Nevalan Peruna logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Nevalan Peruna

Nevalan peruna myy herkullisia kypsiä perunatuotteita, jotka ovat laadukkaita ja perheyrityksen omassa tuotannossa syntyviä. Niiden käyttö helpottaa ja nopeuttaa arki- ja juhlaruoan valmistusta.
Lihapulla-perunapannu on mainio tarjottava arkena, mutta myös illanistujaisissa.
Kokeile!

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 tl sambal oelek chilitahnaa
  • 1-2 tl rakuunaa TAI
  • 1-2 tl rosmariinia
Lisäksi:
  • 170 g pekonia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200 g herkkusieniä
  • 2 sipulia
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • 700 g Nevalan Peruna Kypsät Perunaherkut, Pariisin perunoita
  • mustapippuria myllystä
  • ripaus suolaa TAI
  • ripaus yrttisuolaa

Valmistusohje

  • Laita jauheliha kulhoon ja hienonna joukkoon sipuli.
  • Lisää paprikajauhe, sambal oelek, rakuuna tai rosmariini.
  • Pyöritä taikinasta pieniä pyöryköitä ja paista kuumalla pannulla käännellen, kunnes ovat kauniin värisiä ja kypsiä.
  • Ota lihapyörykät sivuun odottamaan.
  • Paloittele pekoni ja laita pannulle yhdessä hienonnettujen valkosipulinkynsien kanssa. Kääntele, kunnes ovat rapeita.
  • Leikkaa herkkusienet ja sipulit lohkoiksi ja puolita halutessasi miniluumutomaatit. Lisää pannulle ja kääntele, kunnes paistuvat kauniin värisiksi.
  • Lisää vielä Pariisin perunat ja lihapyörykät ja kääntele pannulla muutaman minuutin ajan. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä ja lisää joukkoon tarvittaessa ripaus suolaa tai yrttisuolaa.
  • Hienonna joukkoon halutessasi tuoreita yrttejä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä