Kantarelli-sämpylärinkelit

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
kantarelli-sampylärinkelit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Keski

Kantarelli-sämpylärinkelit sopivat tarjottavaksi aamupalalla, iltapalalla, lounaskeiton seurana tai välipalana. Voit vaihdella täytteitä oman jääkaapin sisällön tai mieltymysten mukaan.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 2-3 dl kantarelleja
  • 2 rkl voita
  • 50 g naudan kylmäsavupaistia
  • 200 g yrttituorejuustoa
  • pala punaista paprikaa
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta rosmariinia
  • 2-3 Keski Samin Sämpylärinkeleitä, porkkana

Valmistusohje

  • Hienonna kantarellit.
  • Kuumenna voi pannulla ja kääntele kantarelleja hetki, kunnes pehmenevät, jäähdytä.
  • Hienonna naudan kylmäsavupaisti työlaudalla.
  • Laita yrttituorejuusto, kylmäsavupaisti ja jäähtyneet kantarellit kulhoon.
  • Paloittele paprika hienoksi ja lisää joukkoon. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä ja lisää tuoretta rosmariinia.
  • Sekoita ainekset keskenään sähkövatkaimella tai lusikalla. Tarkista maku.
  • Halkaise sämpylärinkelit ja levitä pinnalle täyte.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä