Jäätelökääretorttu

  • 20 min Työaika
  • 12 h 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Jäätelökääretorttu
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Jymy logo Jymy logo

Kaupallinen yhteistyö Jymy

Jäätelö on ihanaa sellaisenaan, mutta siitä valmistat myös vastustamattoman jäätelökääretortun vaikka yllätysvieraille - jos vaan maltat olla syömättä sitä itse.

Oletko jo tutustunut kotimaisiin Jymy-jäätelöihin? Useissa eri makuvaihtoehdoissa löytyvät jäätelöt valmistetaan Suomisen perheen oman tilan luomumaidosta, vain 15 kilometrin päässä jäätelötehtaasta Aurassa. Kaikki jäätelöissä käytettävät kastikkeet ja sattumat valmistetaan itse. Ja sen kyllä huomaa maussa. Nam!

Tutustu Jymy-jäätelöiden valikoimaan Jymyn sivuilla

Advertising information

Ainekset

10-12 annosta
  • 4 kananmunaa
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1 dl perunajauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
Täyte:
  • 2 pkt Jymy jäätelöä

Valmistusohje

  • Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainekset ja kääntele taikina tasaiseksi.
  • Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.
  • Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia ja kumoa sokeroidulle leivinpaperille.
  • Jäähdytä. Laita päälle hieman pehmennyttä Jymy jäätelöä ja levitä lusikalla tai taputtele päälle kertakäyttökäsineillä.
  • Kääri tiukahkolle rullalle ja nosta pakastimeen yön yli.
  • Leikkaa paloiksi ja tarjoa!
  • Vinkki! Voit käyttää kahta eri jäätelöä siten, että laitat puolelle levylle toista makua ja puolelle toista, näin saat leikattua tortun eri päädyistä aina eri makuisia herkkupaloja.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä