Kauraisat OATGOODS räiskäleet ja marjahillo

  • 20 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 300 g OATGOODS laktoositon lettujauhoseos
  • 7 dl vesi
Paistamiseen:
  • voi
Lisäksi:
  • ½ l mansikka
  • ½ l mustikka
  • 2 dl hillosokeri
vaniljasokeri
  • 2 dl kuohukerma
  • 2 rkl sokeri

OATGOODS on täysjyväkaurasta ja rypsiöljystä paahtamalla valmistettu luonnollinen ja monikäyttöinen rouhe. OATGOODS on ruoka-aines, jota voidaan käyttää lähes missä tahansa ruoassa. Voit nauttia kauran ja rypsiöljyn terveysvaikutuksista jatkossa, vaikka jokaisella aterialla.
Monikäyttöisyytensä lisäksi OATGOODS yhdistää kauran ja öljyn parhaat ominaisuudet terveellisesti, innovatiivisesti ja hyvänmakuisesti.
Myllyn Paras on tuonut markkinoille OATGOODS rypsi-kaurakeksinnön, jonka avulla voit parantaa ruoan makua ja tehdä siitä terveellisempää.
Nämä herkulliset letut on valmistettu valmiista laktoosittomasta lettujauhoseoksesta. Miten kätevä tuote! Ota mukaan mökille, nuotiolle, veneelle tai anna lasten valmistaa ihania räiskäleitä.

Kokeile ja ylläty! Letut ovat upean makuisia. Voit tarjota ne suolaisen tai makean täytteen kanssa.
Nyt kuitenkin järjestetään lettukestit!

Kauraisat OATGOODS räiskäleet ja marjahillo
8 annosta

300 g OATGOODS laktoositonta lettujauhoseosta
7 dl vettä

Paistamiseen:
voita

Lisäksi:
½ l mansikoita
½ l mustikoita
2 dl hillosokeria
ripaus vaniljasokeria
2 dl kuohukermaa
2 rkl sokeria

Aloita valmistamalla ensin hillo.
Mittaa marjat kattilaan ja lisää joukkoon hillosokeri ja vaniljasokeri.
Anna kiehua hiljalleen viidestä kymmeneen minuuttiin. Jäähdytä.
Mittaa OATGOODS laktoositon lettujauhoseos kulhoon ja sekoita joukkoon vesi. Anna taikinan turvota hetki.
Paista letut kuumalla pannulla voissa molemmin puolin.
Vaahdota seuraksi kermavaahtoa. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Tarjoa herkulliset kaura-vehnäräiskäleet makoisan hillon ja kermavaahdon kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä