Prosciutto di Parma -herkkulauta
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Prosciutto di Parma
Kuuma kesäpäivä, viileä syysilta, kylmä talvipäivä takkatulen ääressä? Tämä ihana herkuilla täytetty lauta maistuu milloin tahansa. Voit käyttää siinä erilaisia marjoja, hedelmiä, suolapaloja, juustoja, mitä ikinä keksitkin. Jo muutamalla värikkäällä raaka-aineella loihdit kauniin tarjoilun arkeen ja juhlaan. Prosciutto di Parma on ilmakuivattujen kinkkujen aatelia. Löydät sitä hyvin varustelluista marketeista leikkelehyllyiltä. Mitä sinä laittaisit omalle herkkulaudalle?
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 100-200 g Prosciutto di Parma -kinkkuviipaleita
- 1 pieni hunajameloni
- muutama viipale vesimelonia
- 4-8 tuoretta aprikoosia
- 100-200 g tuoreita kirsikoita
- 200 g tuoreita mansikoita
- 2 buffalo mozzarellajuustoa
- 100-200 g viinirypäleitä
- ½-1 rapeakuorinen maalaisleipä
Valmistusohje
- Ota esille tarjotin tai reilun kokoinen puulauta.
- Käännä Prosciutto di Parma -kinkkuviipaleet ruusukkeiksi ja asettele niitä ympäri tarjoilulautaa.
- Paloittele hunajameloni ja vesimeloni ja leikkaa aprikoosit lohkoiksi.
- Ota esille tuoreet kirsikat ja huuhtele ne. Laita aineksia keoiksi tarjoilulaudalle.
- Revi mozzarellajuustot paloiksi ja laita tarjolle viinirypäleiden ja rapeakuorisen maalaisleivän kanssa.
- Tarjoa leivän seuraksi voita tai pestoa.
- Nosta tarjolle!
- Vinkki! Juhlahetkeen ja isommalle joukolle voit paloitella aineksia jääkaappiin valmiiksi ja täydentää tarjoilua juhlahetken edetessä.