Täytetyt MiFU® jauhis-paprikat

  • 15 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Jauhis paprikat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

31 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Valio logo

Kaupallinen yhteistyö Valio

Täytetyt paprikat ovat mainiota pikkupurtavaa, lounasruokaa tai illanistujaistarjottavaa. Voit lisätä joukkoon halutessasi kypsää riisiä, couscousia tai vaikka ohraa. Täytteitä voit muunnella oman mieltymyksen mukaan. Herkulliset täytetyt paprikat valmistat nopeasti pienelle ja isolle joukolle.

Joko olet kokeillut Valio MiFU® jauhista?
Se näyttää aivan jauhelihalta, on rakenteeltaan samanlaista ja makukin on mieto. Maustamisella saat siitä erittäin herkullista ruokaa jauhelihan tapaan. Maidosta valmistettu MiFU® jauhis ei käy vegaanille, mutta sopii kasvisruokailijalle, joka käyttää ruokavaliossaan myös maitotuotteita.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 paprikaa
  • 1 ½ l vettä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl tacomaustetta
  • 250 g Valio MiFU® jauhis Original
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 sipuli
  • 100 g kirsikkatomaatteja TAI
  • 100 g miniluumutomaatteja TAI
  • 100 g kesäkurpitsaa (vaihtoehto)
  • 200 g pastakastiketta
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta lehtipersiljaa TAI
  • tuoretta korianteria (vaihtoehto)
  • 150 g Valio mozzarella juustoraastetta

Valmistusohje

  • Huuhtele paprikat ja halkaise pituussuunnassa kahteen osaan. Jätä halutessasi kanta paikalleen.
  • Poista siemenet ja laita paprikat kiehuvaan veteen ja keitä 5-10 minuuttia. Laita paprikanpuolikkaat leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle tai -pellille.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla.
  • Lisää tacomauste öljyssä käännellen. Lisää joukkoon MiFU® jauhis ja paista muutaman minuutin ajan.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit tai leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioksi ja lisää joukkoon käännellen. Lisää vielä pastakastike ja mustapippuria myllystä. Kuumenna.
  • Tarkista maku. Hienonna joukkoon tuoretta lehtipersiljaa tai korianteria.
  • Lusikoi täyte paprikoiden sisälle ja ripottele pinnalle mozzarellajuustoraastetta.
  • Kuumenna 225 asteessa uunissa 10-15 minuuttia.
  • Tarjoa jauhis-paprikat sellaisenaan tai muun ruoan lisänä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä