Pesto-minimozzarellapatongit
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
8 annosta
- 150/285 g Galbani Mozzarella Mini
- 50 g punainen pestokastike
- ½ patonki
- tuore rucola
- salaatinlehti
- ½ dl pinjansiemen
Galbani-tuoteperheeseen on tullut ihastuttava uutuus. Minimozzarellapallot ovat käteviä salaatteihin, ruoka-annoksiin tai vaikka sellaisenaan naposteltaviksi.
Valmista tämä pieni suolapala kesäjuhliin tai muuten vaan herkutteluun.
Pesto-mozzarellapatongit
8 annosta
150/285 g Galbani Mozzarella Mini
50 g punaista pestokastiketta
½ patonki viipaleina
rucolaa tai salaatinlehtiä
½ dl pinjansiemeniä
Valuta mozzarellapalloista liemi.
Sekoita mozzarellapallojen joukkoon punainen pestokastike.
Leikkaa patonki vinoviipaleiksi.
Laita pohjalle rucolanlehtiä ja jaa päälle pesto-mozzarellapalloja.
Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla.
Ripottele ne patonkien päälle.
Nosta tarjolle!