Vuohenjuustobruschetta
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10-20 annospalaa annosta
- 1 patonki
- ½ dl oliiviöljyä TAI
- ½ dl avokadoöljyä (vaihtoehto)
- 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
Täyte:
- 12 miniluumutomaattiaTAI
- 12 kirsikkatomaatteja (vaihtoehto)
- ½-1 pieni punasipuli
- ½ limen mehua
- 6 mansikkaa
- muutama varsi tuoretta basilikaa
- mustapippuria myllystä
- ripaus suolaa
Lisäksi:
- 200 g vuohenjuustoa viipaleina
- 6-12 mansikkaa
- tuoretta basilikaa
- paksua balsamicokastiketta
Valmistusohje
- Leikkaa patonki vinoviipaleiksi. Sekoita oliivi- tai avokadoöljyn joukkoon hienonnettua valkosipulia. Pirskota öljyä patonkiviipaleille.
- Valmista täyte.
- Leikkaa miniluumu- tai kirsikkatomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna joukkoon punasipuli. Purista joukkoon limen mehu.
- Paloittele mansikat ja kääntele joukkoon hienonnetun basilikan kanssa. Rouhi mausteeksi mustapippuria ja ripaus suolaa.
- Paahda leipäviipaleet rapeiksi kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin tai leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-asteisessa uunissa.
- Lusikoi pinnalle tomaattitäyte. Koristele vuohenjuustoviipaleilla, mansikoilla ja tuoreella basilikalla. Tarjoa seuraksi paksua balsamicokastiketta.