Lakritsipossua ja rapeaa kasvislisäkettä

  • 20 min Työaika
  • 2 h 40 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Kouvolan Lakrtisi

Grillikausi on jo käynnistynyt ja pihagrillin äärellä onkin ihanaa valmistaa ruokaa niin pienelle kuin isollekin perheelle tai ystäväjoukolle. Maukas lakritsipossu maistuu herkullisen kasvislisäkkeen kanssa.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 400 g porsaan kassleria pihveinä
  • 1 punainen chilipaprika
  • 1 iso salottisipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 1 rkl voita
  • 1 dl paseerattua tomaattia
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhetta
Lisäksi:
  • 200 g valkokaalia
  • 1 iso porkkana
  • ½ keskikokoinen fenkoli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chilipaprika
  • ripaus suolaa
  • nokare voita

Valmistusohje

  • Ota liha huoneenlämpöön.
  • Kuori ja hienonna chilipaprika, salottisipuli, valkosipulinkynnet ja inkivääri.
  • Kuumenna voi pannulla ja lisää kasvikset. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Lisää paseerattu tomaatti, suola, balsamiviinietikka ja lakritsijauhe. Kiehauta.
  • Jäähdytä seos ja laita kasslerpihvit joukkoon. Anna maustua muutama tunti tai yön yli.
  • Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Käsittele lisäkekasvikset.
  • Leikkaa valkokaali ja porkkana veitsellä ohuiksi viipaleiksi. Hienonna myös fenkoli.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
  • Grillaa kasslerpihvit kuumassa grillissä molemmin puolin.
  • Valmista sillä välin lisäke.
  • Kuumenna voi pannulla tai parilalla. Lisää kasvikset ja kääntele hetki kovalla lämmöllä. Mausta suolalla.
  • Tarjoa herkulliset kasslerpihvit maukkaan kasvislisäkkeen kanssa. Ripottele pinnalle hieman lakritsijauhetta.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä