Lakritsipossua ja rapeaa kasvislisäkettä
- 20 min Työaika
- 2 h 40 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 400 g porsaan kassleria pihveinä
- 1 punainen chilipaprika
- 1 iso salottisipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- pala tuoretta inkivääriä
- 1 rkl voita
- 1 dl paseerattua tomaattia
- ½ tl suolaa
- ½ dl balsamiviinietikkaa
- 1 rkl Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhetta
Lisäksi:
- 200 g valkokaalia
- 1 iso porkkana
- ½ keskikokoinen fenkoli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 punainen chilipaprika
- ripaus suolaa
- nokare voita
Valmistusohje
- Ota liha huoneenlämpöön.
- Kuori ja hienonna chilipaprika, salottisipuli, valkosipulinkynnet ja inkivääri.
- Kuumenna voi pannulla ja lisää kasvikset. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Lisää paseerattu tomaatti, suola, balsamiviinietikka ja lakritsijauhe. Kiehauta.
- Jäähdytä seos ja laita kasslerpihvit joukkoon. Anna maustua muutama tunti tai yön yli.
- Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Käsittele lisäkekasvikset.
- Leikkaa valkokaali ja porkkana veitsellä ohuiksi viipaleiksi. Hienonna myös fenkoli.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
- Grillaa kasslerpihvit kuumassa grillissä molemmin puolin.
- Valmista sillä välin lisäke.
- Kuumenna voi pannulla tai parilalla. Lisää kasvikset ja kääntele hetki kovalla lämmöllä. Mausta suolalla.
- Tarjoa herkulliset kasslerpihvit maukkaan kasvislisäkkeen kanssa. Ripottele pinnalle hieman lakritsijauhetta.