Kinkkurieskapizzat

  • 5 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kinkkurieskapizzat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

27 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Valmiista rieskoista valmistat ihanat ja helppotekoiset kinkkurieskapizzat, jotka jokainen voi täyttää omilla lempitäytteillään. Kinkkusuikaleet voit ostaa valmiina kaupan leikkelehyllyltä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 pientä perunarieskaa
Itse valmistettu vihreä pestokastike:
  • 1 dl öljyä
  • 1 ruukku basilikaa
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 25 g parmesaanijuustoa
  • ½ dl pinjansiemeniä
TAI:
  • valmista pestokastiketta
Pinnalle:
  • 200 g kinkkusuikaleita TAI
  • 200 g kinkkurouhetta
  • 100 g miniluumutomaatteja
  • muutama oliivi
  • 100 g juustoraastetta
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

  • Laita öljy, basilika, suola, mustapippuri, parmesaanijuusto ja pinjansiemenet tehosekoittimeen tai leikkuriin ja pyöräytä tasaiseksi.
  • Tarkista maku.
  • Laita perunarieskat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä pestokastike rieskoille kauttaaltaan. Ripottele pinnalle kinkkusuikaleet tai -rouhe.
  • Puolita miniluumutomaatit ja laita ne päälle yhdessä oliivien kanssa.
  • Ripottele pinnalle juustoraaste ja kuumenna 200-225-asteisessa uunissa keskiritilätasolla kunnes juusto on sulanut.
  • Nauti kinkkurieskapizzat heti!
kinkkuruokapizza

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä