Hunajaista fenkolia
- 10 min Työaika
- 25 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 salaattifenkoli
- 1 l vesi
- 2 rkl öljy
- 1 rkl hunaja
- suola
- mustapippurirouhe
Salaattifenkoli on lempeän makuinen ja sopii erityisesti kalan seurana tarjottavaksi. Sen tuoksu ja maku tuovat mieleen aniksen, sillä se sisältää samaa aromaattista ainesta kuin anis. Esikeitä halkaistu fenkoli, mausta ja grillaa kaunis paistopinta grillissä.
Hunajaista fenkolia
2-4 annosta
2 salaattifenkolia
1 l vettä
2 rkl öljyä
1 rkl hunajaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Poista fenkolista tilliä muistuttavat lehdet.
Halkaise fenkolit ja poista pala kantaa. Keitä fenkolia kiehuvassa vedessä noin 15 minuuttia.
Jäähdytä.
Sekoita öljy, hunaja, ripaus suolaa ja mustapippuria keskenään. Sivele fenkoli seoksella kauttaaltaan kevyesti ja anna maustua puoli tuntia tai enemmän.
Grillaa fenkolit kuumassa grillissä molemmin puolin käännellen.