Peruna-tonnikalapaistos
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Rooty
Peruna-tonnikalapaistos on näppärä arkiruoka, joka valmistuu helposti, nopeasti ja maistuu koko perheelle. Mausteiden määrällä voit säätää ruoan tulisuutta. Sitruunaöljy antaa kalaruoalle herkullisen maun, mutta voit käyttää siihen myös tavallista rypsi- tai oliiviöljyä.
Rooty Perunahipun löydät kaupan pakastealtaasta. Se on mainio tuote, joka muistuttaa ulkonäöltään juustoraastetta ja kypsyy pannulla nopeasti.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 iso sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 3 rkl sitruunaöljyä tai muuta öljyä
- 1 pss (500 g) Rooty Perunahippua
- 200 g pakastekukkakaalia
- 2-3 dl kuohukermaa
- 3 rkl punaista pestoa
- 2 prk tonnikalapaloja valutettuna
- lehtipersiljaa
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla ja kuullota sipuleita hetki käännellen.
- Kaada joukkoon perunahippu ja kääntele.
- Lisää kukkakaalit ja kääntele hetken aikaa kovalla lämmöllä.
- Lisää kuohukerma ja punainen pesto ja sekoita ainekset.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja chilihiutaleilla.
- Anna kiehua hiljalleen, kunnes perunahippu ja kukkakaalit ovat kypsiä.
- Kaada joukkoon valutetut tonnikalapalat ja sekoita.
- Tarkista maku.
- Ripottele pinnalle tuoretta lehtipersiljaa.
- Nauti peruna-tonnikalapaistos heti.