Maustevoit

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Maustevoit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

37 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Grillijuhlia varten voit valmistaa reilun määrän maustevoita jo etukäteen ja säilyttää pakastimessa. Näistä vaihtoehdoista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa!

Advertising information

Ainekset

40-50 annosta
  • 500 g voita
  • 1-2 tl tacomaustetta
  • 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • ½ dl silputtua persiljaa
  • 1 tl minttua
  • tai rakuunaa kuivattuna
  • 1-2 tl paprikajauhetta
  • tai chilijauhetta
  • tai cayennepippuria
  • 2 tl kapriksia hienonnettuna

Valmistusohje

  • 100 g voita + 1-2 tl tacomaustetta
  • 100 g voita + 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna + ½ dl silputtua persiljaa
  • 100 g voita + 1 tl minttua, rakuunaa tai muuta kuivattua yrttiä
  • 100 g voita + 1-2 tl paprikajauhetta + ripaus chilijauhetta tai cayennepippuria
  • 100 g voita + 2 tl kapriksia hienonnettuna
  • Kuvassa maustevoit ovat ylhäältä alaspäin kuten tässä luettelossa luetellut.
  • Sekoita mausteet voin joukkoon ja laita seos kelmun päälle.
  • Kiepauta kelmua voikeon päälle ja muotoile tasakokoiseksi pötköksi pyöritellen.
  • Käännä maustevoi kelmun sisälle ja säilytä jääkaapissa tai pakastimessa.
  • Leikkaa maustevoista nappeja tarpeen mukaan ja tarjoile grillatun lihan, kalan tai broilerin seurana. Uusin Viikon ruokalista

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä