Mansikkajäätelö
- 15 min Työaika
- 12 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja
Kesähelteillä maistuvat jäätelöt. Itse valmistetut jäätelöt voit maustaa sesongin marjoilla, hienonnetuilla karamelleilla, suklaarouheella, keksinmuruilla ja yrteillä. Kokeile myös elintarvikearomeja.
Tämä mansikkajäätelö on tehty kotimaisista mansikoista. Kokeile!
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 5 dl kuohukermaa
- 400 g makeutettua kondensoitua maitoa
- ½ l kotimaisia tuoreita mansikoita
- 1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
- Vaahdota kuohukerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon makeutettu kondensoitu maito, sekä paloitellut kotimaiset mansikat ja vaniljasokeri.
- Laita seos suojattuna pakastimeen yön yli.
- Pyöritä palloiksi ja tarjoa.