Vadelmainen suklaamousse
- 15 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 100 g tummaa suklaata
- 2 dl kuohukermaa
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa TAI
- 100 g mascarponejuustoa (vaihtoehto)
- 200 g tuoreita vadelmia
- ¾ dl tomusokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Koristeluun:
- vadelmia
- suklaalastuja
Valmistusohje
- Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa vähän kerrallaan puolen minuutin erissä, kunnes suklaa on sulanut.
- Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai mascarpone-juusto, sekä vadelmat.
- Mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää lopuksi sekoittaen sulatettu suklaa.
- Tarkista maku.
- Jaa jälkiruoka annoskulhoihin ja suojaa kelmulla.
- Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
- Koristele suklaamousse vadelmilla ja suklaalastuilla.