Vadelmainen suklaamousse

  • 15 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
vadelmainen suklaamousse
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

40 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Vadelmainen suklaamousse on ihastuttava jälkiruoka, jonka voit valmistaa jääkaappiin jo vaikka edellispäivänä odottamaan herkutteluhetkeä.
Vadelmien tilalla voit käyttää myös mustaherukoita.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 100 g tummaa suklaata
  • 2 dl kuohukermaa
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa TAI
  • 100 g mascarponejuustoa (vaihtoehto)
  • 200 g tuoreita vadelmia
  • ¾ dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
Koristeluun:
  • vadelmia
  • suklaalastuja

Valmistusohje

  • Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa vähän kerrallaan puolen minuutin erissä, kunnes suklaa on sulanut.
  • Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai mascarpone-juusto, sekä vadelmat.
  • Mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää lopuksi sekoittaen sulatettu suklaa.
  • Tarkista maku.
  • Jaa jälkiruoka annoskulhoihin ja suojaa kelmulla.
  • Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
  • Koristele suklaamousse vadelmilla ja suklaalastuilla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä