Vaniljakiisseliä ja karamelli-merisuola lakritsia

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Vaniljakiisseliä ja lakritsia
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Kouvolan Lakritsi

Ihanan yksinkertaisen helppo ja nopea vaniljakiisseli on valloittava jälkiruoka. Laita keko Karamelli-merisuola lakritseja jälkiruokakulhoihin ja laita päälle lämmintä vaniljakiisseliä. Pehmeät lakritsipalat maistuvat ihanilta lämpimän vaniljakiisselin kanssa.

Oletko jo maistanut Kouvolan Lakritsin uutta Karamelli-merisuola lakritsia? Tunnistat sen tutusta pakkauksesta, mutta punainen sävy onkin nyt oranssi. Tässä lakritsissa on ihan omanlainen maku.

>> Kurkkaa Kouvolan Lakritsin verkkokauppaan <<

Advertising information

Ainekset

5 annosta
  • 1 pussi Kouvolan Lakritsi Karamelli-merisuola lakritsia
Vaniljakiisseli:
  • 1 l maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl sokeria tai maun mukaan
  • 5 rkl perunajauhoja
  • 2 tl vaniljajauhetta TAI
  • 2 tl vaniljasokeria (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Laita maito kattilaan ja riko joukkoon kananmunat.
  • Lisää sokeri, perunajauhot, vaniljajauhe tai vaniljasokeri ja laita kattila liedelle.
  • Kuumenna ja sekoita kunnes kiisseli pulpahtaa.
  • Laita jälkiruokakulhoihin Kouvolan Lakritsi Karamelli-merisuola lakritsipaloja ja annostele päälle lämmintä vaniljakiisseliä.
  • Tarjoa heti!
vaniljakiisseliä ja lakritsia

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä