Vaniljakiisseliä ja karamelli-merisuola lakritsia
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Kouvolan Lakritsi
Ihanan yksinkertaisen helppo ja nopea vaniljakiisseli on valloittava jälkiruoka. Laita keko Karamelli-merisuola lakritseja jälkiruokakulhoihin ja laita päälle lämmintä vaniljakiisseliä. Pehmeät lakritsipalat maistuvat ihanilta lämpimän vaniljakiisselin kanssa.
Oletko jo maistanut Kouvolan Lakritsin uutta Karamelli-merisuola lakritsia? Tunnistat sen tutusta pakkauksesta, mutta punainen sävy onkin nyt oranssi. Tässä lakritsissa on ihan omanlainen maku.
>> Kurkkaa Kouvolan Lakritsin verkkokauppaan <<Advertising information
Ainekset
5 annosta
- 1 pussi Kouvolan Lakritsi Karamelli-merisuola lakritsia
Vaniljakiisseli:
- 1 l maitoa
- 2 kananmunaa
- 1 dl sokeria tai maun mukaan
- 5 rkl perunajauhoja
- 2 tl vaniljajauhetta TAI
- 2 tl vaniljasokeria (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Laita maito kattilaan ja riko joukkoon kananmunat.
- Lisää sokeri, perunajauhot, vaniljajauhe tai vaniljasokeri ja laita kattila liedelle.
- Kuumenna ja sekoita kunnes kiisseli pulpahtaa.
- Laita jälkiruokakulhoihin Kouvolan Lakritsi Karamelli-merisuola lakritsipaloja ja annostele päälle lämmintä vaniljakiisseliä.
- Tarjoa heti!