Panang curry

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Panang curry
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

36 arvostelua. Keskiarvo: 2.6/5

Ei arvosteluja

Ihanan mausteinen Panang curry on helppotekoinen ruoka, joka maistuu Jasmiini-riisin kanssa. Kaupan maustehyllyltä löydät kuivatut limenlehdet ja ne voit poistaa halutessasi ruoasta ennen tarjoilua.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 400 g broilerinfileetä suikaleena
  • 1 sipuli
  • 2 rkl panang-currytahnaa
  • 2-3 tl sokeria
  • ½-1 tuore chili hienonnettuna
  • 1 tlk (4 dl) kookosmaitoa
  • 3-4 limenlehteä (kuivattu tai tuoreena pakastettu)
  • 2 rkl kalakastiketta
Pinnalle:
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Kuumenna rypsiöljy wokissa, paistokasarissa tai kattilassa.
  • Lisää pannulle panang currytahna, sokeri ja hienonnettu chili.
  • Kääntele hetki. Lisää kookosmaito ja limenlehdet ja anna kiehua noin 5 minuuttia.
  • Lisää broilerinfileesuikaleet ja anna kiehua noin 10 minutttia miedolla lämmöllä
  • Mausta kalakastikkeella. Tarkista maku.
  • Koristele panang curry tuoreella korianterilla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä