Panang curry
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 3 rkl rypsiöljyä
- 400 g broilerinfileetä suikaleena
- 1 sipuli
- 2 rkl panang-currytahnaa
- 2-3 tl sokeria
- ½-1 tuore chili hienonnettuna
- 1 tlk (4 dl) kookosmaitoa
- 3-4 limenlehteä (kuivattu tai tuoreena pakastettu)
- 2 rkl kalakastiketta
Pinnalle:
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
- Kuumenna rypsiöljy wokissa, paistokasarissa tai kattilassa.
- Lisää pannulle panang currytahna, sokeri ja hienonnettu chili.
- Kääntele hetki. Lisää kookosmaito ja limenlehdet ja anna kiehua noin 5 minuuttia.
- Lisää broilerinfileesuikaleet ja anna kiehua noin 10 minutttia miedolla lämmöllä
- Mausta kalakastikkeella. Tarkista maku.
- Koristele panang curry tuoreella korianterilla.