Kauraquesadillat

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

24 annosta
  • 8 kpl (1 pkt) Myllyn Paras Kauratortilla
  • 2 rkl rypsiöljy
  • 4 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl tacomauste
  • 300 g salsakastike
  • 200 g nyhtökaura
  • 1 dl tuore korianteri
  • 3 dl juustoraaste

Myllyn Paras on tuonut markkinoille herkullisia kauratortilloja. Löydät nämä hyvin varusteltujen markettien tortillahyllyiltä. Nämä ihastuttavat kauraquesadillat on helppo valmistaa vaikkapa pikkujoulutarjoiluiksi tai vuoden vaihteen herkutteluun. Kokeile!

Kauraquesadillat
16-24 palaa

1 pakkaus (8 kpl) Myllyn Paras Kauratortilla
2 rkl rypsiöljyä
4 valkosipulinkynttä
2 rkl tacomaustetta
300 g valmista keskivahvaa salsakastiketta
200 g nyhtökauraa, maustamaton
1 dl hienonnettua korianteria
3 dl juustoraastetta

Ota kauratortillat esille.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista hienonnettua valkosipulia hetki. Lisää tacomauste ja keskivahva salsakastike. Kuumenna.
Lisää nyhtökaura ja kuumenna.
Sekoita joukkoon hienonnettu korianteri ja juustoraaste.
Levitä kauratortillat työlaudalle ja levitä puolikkaille osille täytettä.
Käännä kauratortillat kahteen osaan puolikuun mallisiksi.
Paista kuumalla pannulla molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin värinen.
Leikkaa työlaudalla kolmioksi.
Nosta tarjolle.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä