Nyhtökaura-pestopasta

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Nyhtökaura-pestopasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Helppo ja herkullinen arkiruoka valmistuu nyhtökaurasta ja itse valmistetusta pestokastikkeesta.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 rkl rypsiöljyä TAI
  • 3 rkl oliiviöljyä (vaihtoehto)
  • 250 g nyhtökauraa
  • 2 l vettä
  • 200 g pastaa
  • ripaus suolaa
Pestokastike:
  • 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 dl oliiviöljyä
  • 2 ruukkua tuoretta basilikaa
  • 50 g parmesaanijuustoa
  • mustapippuria myllystä
  • ripaus suolaa
  • 1 tl raastettua luomusitruunan kuoriraastetta

Valmistusohje

  • Laita vesi kiehumaan ja lisää pasta ja suola.
  • Keitä, kunnes pasta on kypsää, mutta siinä on vielä puruvastusta. Valuta.
  • Valmista pestokastike.
  • Paahda pinjansiemeniä hetki kuumalla pannulla käännellen.
  • Kuori valkosipuli.
  • Laita pestokastikkeen kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.
  • Tarkista maku.
  • Kuumenna öljy pannulla. Kuumenna nyhtökaura käännellen.
  • Sekoita valutettu pasta, pestokastike ja nyhtökaura keskenään ja tarjoa heti.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä