Vegaaninen makaronilaatikko
- 15 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 3 rkl rypsiöljyä tai
- 240 g härkistä tai
- 240 g nyhtökauraa
- 1-2 rkl tacomaustetta
- 2 x 500 g tomaattimurskaa
Lisäksi:
- reilusti vettä
- ½ tl suolaa
- 400 g makaronia
- 150 g vegaanista kasvirasvavalmistetta raasteena
- 4 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio tai
- 2 rkl kasvisfondia
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna rypsiöljy ja paista sipuleita hetki.
- Lisää pannulle härkis tai nyhtökaura sekä tacomauste.
- Kääntele hetki ja lisää tomaattimurska joukkoon. Kuumenna. Tarkista maku.
- Kiehauta vesi ja lisää suola ja makaroni.
- Anna kiehua, kunnes makaronit ovat kypsiä. Valuta.
- Sekoita makaronit muiden ainesten joukkoon ja lisää vegaaninen kasvirasvavalmisteraaste. Jätä osa pinnalle.
- Laita seos reunalliseen uunivuokaan.
- Kiehauta vesi ja liuota joukkoon kasvisliemikuutio tai fondi.
- Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 200-asteessa uunin keskiritilätasolla 30-40 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.