Tomaatti-juustokeitto, gluteeniton

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
tomaatti-juustokeitto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

A vogel logo A vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Vogel

Valmista herkullinen tomaatti-juustokeitto vain muutamasta raaka-aineesta. Keitto on alusta loppuun valmis viidessä minuutissa. Tarjoa seuraksi tuoretta leipää.
Kiehauta mukaan ruokatermoskannuun ja ota mukaan ulkoiluretkelle.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 5 dl Biotta Tomaattimehua
  • 1 Herbamare kasvisliemikuutio
  • mustapippuria myllystä
  • 1 dl maustettua ruokakermaa TAI
  • 1 dl maustamatonta ruokakermaa (vaihtoehto)
  • 200-250 g sulatejuustoa
  • ¾ rkl maizenaa vaaleille kastikkeille ja keitoille
Pinnalle:
  • tuoretta timjamia

Valmistusohje

  • Mittaa kattilaan Biotta Tomaattimehu.
  • Murusta joukkoon Herbamare kasvisliemitiivistekuutio.
  • Rouhi joukkoon hieman mustapippuria.
  • Lisää ruokakerma ja sulatejuusto. Kuumenna kunnes juusto on sulanut joukkoon.
  • Lisää höyryävään liemeen maizena suuruste ja sekoita tasaiseksi.
  • Anna kiehua minuutti.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa tomaatti-juustokeitto tuoreen leivän kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä