Tomaatti-juustokeitto, gluteeniton
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 5 dl Biotta Tomaattimehua
- 1 Herbamare kasvisliemikuutio
- mustapippuria myllystä
- 1 dl maustettua ruokakermaa TAI
- 1 dl maustamatonta ruokakermaa (vaihtoehto)
- 200-250 g sulatejuustoa
- ¾ rkl maizenaa vaaleille kastikkeille ja keitoille
Pinnalle:
- tuoretta timjamia
Valmistusohje
- Mittaa kattilaan Biotta Tomaattimehu.
- Murusta joukkoon Herbamare kasvisliemitiivistekuutio.
- Rouhi joukkoon hieman mustapippuria.
- Lisää ruokakerma ja sulatejuusto. Kuumenna kunnes juusto on sulanut joukkoon.
- Lisää höyryävään liemeen maizena suuruste ja sekoita tasaiseksi.
- Anna kiehua minuutti.
- Tarkista maku.
- Tarjoa tomaatti-juustokeitto tuoreen leivän kanssa.