Silli-riisivuoka
- 15 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 3 dl Myllyn Paras villiriisiseosta
- 1 sipuli
- 200 g matjessillifileetä
- 2 ½ dl vettä
- 4 dl ruokakermaa
- 3 kananmunaa
- 250 g juustoraastetta
- limepippurirouhetta
Valmistusohje
- Mittaa villiriisiseos uunin kestävään reunalliseen vuokaan. Paloittele sillifileet ja lisää joukkoon.
- Hienonna tilli ja sekoita ainesten kanssa. Mittaa vesi, ruokakerma, kananmunat ja juustoraaste kulhoon.
- Rouhi joukkoon limepippuria myllystä ja sekoita.
- Kaada liemi vuokaan ja kypsennä ruokaa 175-asteessa uunin alaritilätasolla noin 50 minuuttia tai kunnes neste on imeytynyt riiseihin ja riisi on kypsää.
- Tarjoa silli-riisivuoka raikkaan salaatin tai punajuurten kanssa.