Punajuuri-vuohenjuustopannukakku, maidoton

  • 10 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

A vogel logo A vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä A. Vogelin kanssa.

Punajuuri-vuohenjuustopannukakku on ohuena versiona mainio tarjottava leivän sijaan esimerkiksi brunssilla tai keiton seurana.
Jos valmistat pannukakun paksumpana, se on ruokaisa tarjottava esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa. Sopii myös pikkusuolaiseksi illanistujaisiin tai juhlapöytään.
Nesteenä on käytetty Biotta -sarjan uutta omena-punajuuri luomumehua, jossa mausteena on raikas ja terveellinen inkivääri.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • ½ l Biotta Omena-punajuuri-inkivääri luomumehu
  • 2 kananmuna
  • 1 tl Herbamare yrttisuolaseos
  • 2½ dl vehnäjauho
  • ¾ dl rypsiöljy
  • ½ tl kuivattu rosmariini
Lisäksi:
  • 150 g vuohenjuusto tuorejuusto
  • tuore rosmariini

Valmistusohje

  • Kaada Biotta luomumehu kulhoon.
  • Riko joukkoon kananmunat ja mittaa Herbamare yrttisuola, vehnäjauhot, rypsiöljy ja kuivattu rosmariini. Sekoita tasaiseksi.
  • Vuoraa 15x20 cm reunallinen uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
  • Kypsennä 200-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä ja saanut kauniin värin.
  • Leikkaa pannukakku annospaloiksi.
  • Sipaise jokaisen palan pintaan hieman vuohenjuusto tuorejuustoa ja koristele tuoreella rosmariinilla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä