Helppo janssoninkiusaus
- 10 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- ½ dl rypsiöljyä
- 1 kg perunasipulisekoitusta (pakastealtaasta)
- 2 rasiaa anjovisfileetä
- 4 dl kuohukermaa
- ½-1 ruukku Vihreäkeiju Tilliä
Valmistusohje
- Kuumenna rypsiöljy reilun kokoisessa kattilassa.
- Lisää perunasipulisekoitus ja kääntele kunnes ainekset lämpenevät.
- Lisää valutetut anjovisfileet ja kerma joukkoon.
- Hienonna tilli ja jätä osa koristeluun.
- Laita osa tillistä ruoan joukkoon ja kuumenna ainekset kattilassa.
- Kaada ruoka reunalliseen uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30-40 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä ja pinta on kauniin värinen.
- Janssoninkiusaus on valmis nautittavaksi.