Lakritsinen luumu-kaurapaistos

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Lakritsinen luumu-kaurapaistos
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Kouvolan Lakritsi

Lakritsinen luumu-kaurapaistos on ihana makean hapokas jälkiruoka maistuu lakritsisen kinuskiselta. Mikä mahtava makukombo. Kokeile! Kouvolan Lakritsin tuotteita saat hyvin varustelluista marketeista ja K-Kauppiaat tilaavat niitä asiakkaiden toiveista, jos ei hyllystä löydykään.

>> Tutustu myös Kouvolan Lakritsin verkkokauppaan <<

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 1 l kivettömiä luumuja TAI
  • 1 l kriikunoita (vaihtoehto)
  • 1 tl Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
Kuorrute:
  • 100 g voita TAI
  • 100 g margariinia (vaihtoehto)
  • 2 dl sokeria
  • 3 dl kaurahiutaleita
  • 2 tl Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhetta
Lisäksi:
  • 2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • Kouvolan Lakritsi Lakritsi-kinuskikastiketta

Valmistusohje

  • Huuhtele luumut tai kriikunat ja poista siemenet.
  • Laita ainekset uunivuokaan ja ripottele pinnalle lakritsijauhetta ja vaniljasokeria.
  • Nypi voi tai margariini, sokeri, kaurahiutaleet ja lakritsijauhe keskenään ja levitä luumujen tai kriikunoiden päälle.
  • Laita 200 asteiseen uuniin noin 15-20 minuutiksi tai kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Tarjoa luumu-kaurapaistoksen seuraksi vaahtoutuvaa vaniljakastiketta ja lakritsi-kinuskikastiketta.
Lakritsinen luumu-kaurapaistos

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä