Vuohenjuustopatongit
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 patonki
- 200 g President Saint Maure vuohenjuusto
- ¾ dl punainen pestokastike
- 15 ilmakuivattu kinkku
- 15 vihreä oliivi
- mustapippurirouhe
- tuore basilika
- (vaihtoehto) tuore rucola
Ihanaa pikkusuolaista salaatin seuraksi lounaalle, illanistujaisiin naposteltavaksi tai juhlapöytään ruokaisaksi pikkupurtavaksi. Valmista nämä helppotekoiset ja näyttävät vuohenjuustopatongit vain muutamassa minuutissa.
Vuohenjuustopatongit
15 annosta
1 patonki
200 g President Vuohenjuustoa
¾ dl punaista pestokastiketta
15 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
15 vihreää oliivia
mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa tai rucolaa
Leikkaa patongit vinoviipaleiksi ja laita ne tarjoiluvadille.
Leikkaa vuohenjuusto ohuiksi viipaleiksi.
Sivele pinta punaisella pestokastikkeella.
Kääri päälle ilmakuivattua kinkkua, asettele vuohenjuustoviipaleet, koristele vihreillä oliiveilla ja rouhi pinnalle mustapippuria. Laita päälle vielä tuoretta basilikaa tai rucolaa. Tarjoa!