Rapeat makaronit eli Crispy Pasta Chips
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 ½ l vettä
- 1 tl suolaa
- 250 g Myllyn Paras Putkipastaa TAI
- Myllyn Paras Simpukkapastaa (vaihtoehto)
- 3 rkl maissijauhoja
- 1 l rypsiöljyä
Maustamiseen:
- maun mukaan suolaa
- maun mukaan chilijauhetta tai muuta maustetta
Valmistusohje
- Kiehauta suolalla maustettu vesi ja lisää simpukkapasta.
- Anna kiehua pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin.
- Laita lautaselle maissijauhot ja kääntele simpukkapastat maissijauhoissa.
- Kuumenna öljy kattilassa ja varaa vierelle kansi. Mikäli öljy syttyisi palamaan, tukahduta liekki kattilan kannella.
- Tiputa yksi pasta öljyyn ja tarkista onko öljy riittävän kuumaa. Mikäli pasta alkaa kiehua öljyssä, lisää osa pastasta joukkoon ja anna kiehua kunnes pasta on kauniin värinen ja rapea.
- Kypsennä pastat muutamassa erässä.
- Mausta jäähtyneet rapeat simpukkapastat suolalla ja chilijauheella tai muulla lempimausteellasi.
- Crispy Pasta Chips maistuu vaikka illanistujaisissa.
Video: Rapeat makaronit eli Crispy Pasta Chips
@hellapoliisi_virallinen Kaupallinen yhteistyö #MyllynParas Testaa rapeat crispy pasta chipsit ja mausta maun mukaan! #hellapoliisipistefi ♬ alkuperäinen ääni – Hellapoliisi®★IG: hellapoliisi