Juustohampurilainen
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 1 kananmuna
- ¾ dl pankojauhoja
- ripaus suolaa
- ripaus chilihiutaleita
- 1 Herkkujuustola TuhkaHeidi Valkohomejuusto
- rypsiöljyä (paistamiseen)
- 2 hampurilaissämpylää
- 2 rkl paprikamajoneesia
- rucolaa
- 2-3 rkl paholaisen hilloa
- 1 tomaatti
Valmistusohje
- Riko kananmuna lautaselle ja laita toiselle pankojauhot, ripaus suolaa ja chilihiutaleita ja sekoita.
- Halkaise TuhkaHeidi kahdeksi puolikkaaksi kiekoksi ja kääntele ensin kananmunassa ja sitten pankojauhoissa.
- Paista juustokiekot molemmin puolin kuumassa parilapannussa öljyssä, kunnes juusto on kauniin värinen.
- Lämmitä hampurilainen grillissä tai pannulla ja laita pohjalle paprikamajoneesia, päälle rucolaa ja paistetut TuhkaHeidi -kiekot.
- Valuta päälle vielä Paholaisenhilloa ja asettele juuston päälle tomaattiviipaleet.
- Nosta päälle sämpylän kansi ja tarjoa juustohampurilainen heti!