Juustohampurilainen

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
juustohampurilainen
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Herkkujuustola

Itse tehty juustohampurilainen maistuu taivaalliselta ja valmistuu helposti grillin lisäksi myös pannulla. Tässä hampurilaisessa on paneroitu juustopihvi.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 1 kananmuna
  • ¾ dl pankojauhoja
  • ripaus suolaa
  • ripaus chilihiutaleita
  • 1 Herkkujuustola TuhkaHeidi Valkohomejuusto
  • rypsiöljyä (paistamiseen)
  • 2 hampurilaissämpylää
  • 2 rkl paprikamajoneesia
  • rucolaa
  • 2-3 rkl paholaisen hilloa
  • 1 tomaatti

Valmistusohje

  • Riko kananmuna lautaselle ja laita toiselle pankojauhot, ripaus suolaa ja chilihiutaleita ja sekoita.
  • Halkaise TuhkaHeidi kahdeksi puolikkaaksi kiekoksi ja kääntele ensin kananmunassa ja sitten pankojauhoissa.
  • Paista juustokiekot molemmin puolin kuumassa parilapannussa öljyssä, kunnes juusto on kauniin värinen.
  • Lämmitä hampurilainen grillissä tai pannulla ja laita pohjalle paprikamajoneesia, päälle rucolaa ja paistetut TuhkaHeidi -kiekot.
  • Valuta päälle vielä Paholaisenhilloa ja asettele juuston päälle tomaattiviipaleet.
  • Nosta päälle sämpylän kansi ja tarjoa juustohampurilainen heti!
juustohampurilainen

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä